This primary school which nestles beautifully in the South Hams in south Devon asked Playline to come up with something that could be achieved with an area of sunken 'lost ground' beside the playground. Being a small village school, space (or lack of it!!) was a big issue and so anything that could be done to make use of this was welcome. Stuart from Playline drew up an imaginative linked play unit that was accessible from both the playground which stood about 1.5m higher than the 'dead space' and the ground itself. The result was this very impressive play unit suitable for the schools entire age range that incorporated all manner of physical and coordination based activities and looked impressive too! The loose gravel and earth floor was sealed with concrete dust and membrane and a layer of Woodland Play was laid to cover the entire floor and banks of the sunken area to make it usable for almost all of the year.