The school had requested that several playground companies visit the school to look at costing a ‘play area’ on the side of a very steep bank with very limited & awkward access, not to be phased by this Playline undertook to design & quote a bespoke castle along the bank @ about 12m long. The situation of the proposed castle was fabulous with views overlooking the Severn estuary. Rather than quoting for standard items such as play towers, Playline’s design won due to the fact that it was designed specifically for the area & fitted in with the schools criteria of providing a role play piece of equipment, mixed with physical play & the ability to use the area for outdoor teaching & events. The job entailed a 100m walk up slopes & steps as well as securing fixings through rock & the prevention of falls from the high front face & access to the rear up the steep hillside.