Playline Design were awarded the work against 2 other playground companies to create a very adventurous climbing & trim trail area within a very limited and sloping corner area of their playing field adjacent to the A379 into Plymouth. The customer first checked out other sites that Playline had already completed to ascertain how good the installations that they already had completed were, obviously they were very impressed and awarded Playline the contract coupled with the fact that they had best value for money.

The design was to create a linked trim trail consisting of a mix of low and high level items to allow for the use of the equipment by both KS1 and KS2 children. The centre piece was a bespoke built castle that commanded a view over the playing field and road. The castle consisted of a 2m x 2m floor set at between 1.5m - 2m high, a climbing wall, steps, archways, flags and a slide.

The result is a very appealing and usable adventurous activity area set against the main hard play areas to make it usable for most of the year with the use of Saferfall mats laid onto a membrane.